Niciodată Singur – BUTONUL ROȘU

Livrare & Metode de Plată

Livrare

Abonamentele / Tehnologiile comandate pe butonulrosu.ro se livrează numai prin Poșta Română.

Toate preturile sunt exprimate in RON si conțin TVA.

Livrările tehnologiilor (telefoanelor) și înregistrarea pe platforma BUTONUL ROȘU se va face în maxim 5 zile lucrătoare.

Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri sau la cerere expresa sambata. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre reprezentantul Poștei Române pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. Factorul poștal vă va ajuta să finalizați înregistrarea pe platforma BUTONUL ROȘU.

Serviciul BUTONUL ROȘU este disponibil pe întreg teritoriul României și vă oferă libertatea de a alege dispozitivul cu buton S.O.S, care vi se potrivește, pe aria de acoperire a oricăreia dintre rețelele naționale.

Poșta Română – Partener de dezvoltarea națională al serviciilor de asistență personală și ajutor de urgență Butonul Roșu.

Program prelucrare comenzi

Primim comenzi online la orice ora. Iar programul de prelucrare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00. Daca ai intrebari ne poti contacta: vanzari@butonulrosu.ro.

Metode plată

PLATA ONLINE CU CARDUL

Plata se realizezaza in conditii de siguranta deplina, fara a se percepe niciun fel de comision.
Pentru finalizarea corecta a tranzacţiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastră (in functie de tipul de card, acestea pot lipsi).

PLATA ONLINE CU CARDUL – SISTEM 3D SECURE

Alegerea metodei de plata 3D Secure Card Payment presupune plata utilizand un card emis de MasterCard/Visa, inrolat in sistemul 3D Secure. Va rugam sa va asigurati ca aveti cardul inrolat in sistemul 3D Secure.
In cazul in care cardul dumneavoastra nu este inrolat in sistemul 3D Secure, dar banca emitenta este inrolata in sistemul 3D Secure, puteti efectua tranzactia, dar va sugeram ca ulterior sa va contactati banca pentru a va inrola cardul in sistemul 3D Secure. Daca banca emitenta a cardului dumneavoastra nu este inrolata in sistemul 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (Visa sau MasterCard).
Daca nu aveti siguranta ca puteti finaliza tranzactia utilizand cardul, va recomandam alegerea metodei de plata prin Transfer bancar.
La plata cu cardul, informatiile cardului necesare platii online sunt introduse pe pagina securizata a procesatorului de plati, in conditii de maxima siguranta. Aceste informatii sunt transmise criptat, nefiind expuse niciodata unei alte persoane. Serverele procesatorului de plati sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor.

Transfer bancar / Ordin de plata

Daca alegeti optiunea de plata prin transfer bancar, veti primi un e-mail cu factura proforma si unul ce va contine informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului. Produsele trebuiesc achitate integral. Dovada efectuarii platii va trebui sa fie trimisa prin e-mail la vanzari@butonulrosu.ro