Niciodată Singur

BUTONUL ROȘU – despre Antreprenoriat Social și Inovare Socială

Oamenii vorbesc mult despre

Cum să schimbi lumea?

Antreprenoriatul social este o soluție care devine tot mai populară pe măsură ce mișcarea în direcția sustenabilității si eticii devine tot mai răspândită.

Inovaţiile sociale sunt idei noi (produse, servicii şi modele) care satisfac în mod simultan nevoile sociale (mai eficient comparativ cu alternativele) şi creează noi relaţii sociale sau colaborări. Cu alte cuvinte, acestea sunt inovaţii care sunt benefice pentru societate şi care sporesc capacitatea societăţii de a acţiona”.

Proiectele sociale trebuie să se folosească de mecanismele care fac o industrie să se miște pentru a produce schimbarea socială. Acest lucru se face prin dezvoltarea de modele și planuri de business inovative și, cel mai important, sustenabile.

Butonul Roșu

Antreprenoriate și Inovare Socială

Serviciile de asistență personală în caz de urgență  Butonul Roșu sunt „răspunsuri” la „alarma socială” dată de o populație în continuă îmbătrânire și ne dorim să fie folosite la scară largă la nivel național.

Poți salva Vieți! Învață gratuit noțiunile de prim-ajutor

Sistem de alarmare a voluntarilor ASSB, în cazul unor situații urgente aflate în locuri publice. Voluntarii respectivi sunt instruiți în tehnicile de prim ajutor și pot ajunge într-un interval de maxim 5 minute la locul accidentului.

În sprijinul pacienților cu servicii de Îngrijire la Domiciliu

25 de ani de muncă făcută cu iubire și profesionalism pentru ca un număr cât mai mare de oameni să beneficieze de servicii de calitate, de înaltă performanță și inovație, de îngrijire la domiciliu.

Conectați cu ușurință nevoile pacienților la furnizorii de sevicii medicale

Acordarea de îngrijiri integrate și interconectate cu toți providerii medicali este principala misiune a sistemelor de sănătate, cu scopul de a crește eficienţa și calitatea serviciilor medicale oferite pacienților.

Sprijiniți cât mai multe femei să se bucure de pruncii lor

Life Call este un proiect al comunității, al României. Este un proiect de suflet, realizat cu suflet, care își propune să aducă claritate în mintea femeilor însărcinate aflate în criza de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.